Geplaatst op: 07-01-2019

Weet jij wat je moet doen als iemand een hartstilstand krijgt? Reanimeren kan je leren! Meld je aan voor een AED cursus op 20 februari 2019. 

Ook starten we weer met een cursus vaarbewijs I & II. Voor aankomende trainers en trainsters, voor ouders die mee willen helpen met de rescue of als je mee wilt helpen bij de wedstrijden. Kennis van de regels op het water is altijd handig en verstandig! Het volgen van de cursus is een goede en gezellige manier om je kennis te verbreden, mensen te ontmoeten en op tijd voorbereid te zijn op het examen bij Vamex. Deze cursus behandelt de vereiste stof. Hierna kan je zelf het examen bij Vamex aanvragen. 

De cursussen worden georganiseerd in februari en maart. Zodra de exacte data bekend zijn, staan ze in de agenda genoemd. De avonden beginnen om 18:30 uur en duren tot 22:00 uur. Bij voldoende interesse is het mogelijk om vooraf te eten in het restaurant. Kan je niet op een avond? Er zijn ook een aantal ouders die de cursus op zondag willen volgen als hun kinderen op het water zitten tijdens de voorjaarstrainingen. Bij voldoende animo kunnen we ook dit laten doorgaan, dit start dan medio maart. Heb je interesse? Meld je dan d.m.v. een mailtje naar opleidingen@braassemermeer.nl.