Geplaatst op: 27-10-2019

Heb je de Braassem PubQuiz dit jaar gemist? Dan heb je echt iets aan je voorbij laten gaan. Veel deelnemers waren al rond 18.00 in de ledenzaal om samen een overheerlijk daghapje te nuttigen. De plaatsen werden vervolgens ingenomen, waar zich een spannende strijd ontvouwde tussen de 16 teams die zich hadden opgegeven. De PubQuiz werd net als vorig jaar samengesteld en gepresenteerd door Nicolette en John. Na 5 jaar de gala-avonden te hebben georganiseerd, hebben zij zich nu volledig geworpen op de PubQuiz.

De  quiz zelf bestond uit 8 ronden met heel gevarïeerde onderwerpen. Tot de hoogtepunten behoren zeker de vaak hilarische filmpjes die het organiserende stel maakt. Maar zeker zo vermakelijk is de petje op/petje af ronde.

Zelfs zonder de geblesseerde Erik Wesselman, wist Team 18+ een ruime zege te behalen en gingen er vandoor met de felbegeerde Braassem Puzzel, aangevuld met pepernoten en een fles bubbels. Al met al kijken we terug op een oergezellige avond waarin gestreden werd alsof het om een NK ging, maar waarin er vooral veel, heel veel, gelachen werd. Het gebeurt allemaal in onze eigen club, waar naast prestaties de gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Nog even terugblikken op wat foto's? Klik dan HIER