Geplaatst op: 13-09-2018

Binnenkort gaan we weer nieuwe RTB-clubkleding bestellen bij Magic Marine. Voor degene die nog niet bekend zijn met de RTB-clubkleding, nog even een korte uitleg:

RTB staat voor Racing Team Braassemermeer. Dit zijn de teams waarin onze zeilers aan de diverse zeilwedstrijden deelnemen. Door deze clubkleding stralen wij ook uit een echt TEAM te zijn!

Het pakket dat besteld kan worden bestaat uit een softshell jack, een vest met capuchon en een tanktop, allemaal in Braassem-blauw. De totaalprijs voor het pakket is € 150 (De winkelwaarde van het pakket is € 265 )

De kleding is niet alleen voor de zeilers die nu in het RTB team zitten, maar ook voor ouders en voor zeilers die binnenkort deel willen gaan nemen aan wedstrijden of het gewoon mooi vinden. Bestaande RTB Leden kunnen ook losse items nabestellen!

De kleding wordt geleverd in het voorjaar van 2019. Houdt hier dus rekening mee bij het bestellen. In het bestelformulier vind je de maten en prijzen. Schaf je het hele pakket aan, dan verrekenen wij het totaal automatisch naar 150.

Zoek voor de juiste maat iemand op die al een jasje of vest heeft, met ongeveer dezelfde maat. We proberen zoveel als mogelijk maten beschikbaar te hebben op:


15 september/Combi Kaag->Britt Holtz-Hendrikse 
16 september/WV Braassemermeer->Rob de Jeu

Dus pak dat voordeel en laat zien dat je lid bent van Racing Team Braassemermeer!

Je kunt de kleding bestellen door het bestelformulier uiterlijk op 16 september in te vullen. (Echt niet later! Anders moet je minimaal weer een jaar wachten  :-)

Groeten,

Rob de Jeu & Ruben Holtz (Opleidingen & Trainingen)
Nathalie Vreeburg (kledingcoördinator)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCFpjWiM2fshuNjl6aduWOEJq5nSI64rCEEitH22FrMDjs4g/viewform

PS: We zijn bezig met het regelen dat leden korting krijgen bij de aanschaf van bepaalde items Magic Marine technische zeilkleding bij Tijssen Watersport in Leiderdorp. Binnenkort horen jullie meer over welke items dit worden en hoe aan te schaffen.