Geplaatst op: 27-05-2018

Op zaterdag 2 juni, wordt na een lange tijd, de ouderwetse 'Nachtkaars wedstrijd' gezeild. Een traditionele wedstrijd die in het verleden altijd op de zaterdagavond werd georganiseerd.

Deelname is toegestaan voor zeilboten in alle klassen en de uitslag zal berekend worden d.m.v. de SW-rating. Er wordt gestart en gefinisht vanaf het balkon van het clubhuis. Er is dus genoeg te zien voor de toeschouwers.
De start is om 19:30 en de baan is een 'creatieve baan' met verschillende boeien op het meer.

Inschrijven

Inschrijven kan d.m.v. dit formulier of op de lijst die zaterdag 2 juni in het clubhuis ligt. Het 'inschrijfgeld' kan op 2 juni, voorafgaand aan de start, in het clubhuis ingeleverd worden. Het moet een 'prijs' zijn die te eten of te drinken is. Dit kan van alles zijn; chocolade, bon voor bitterballen aan de bar, zak chips of nootjes, bosje paling, kortom verzin het maar. De winnaar van de wedstrijd wint de unieke 'jubileum nachtkaars' en mag als eerste een keuze uit de prijzen doen.

Voorafgaand aan de wedstrijd heeft Edwin een heerlijke 'weekend plank asperges' voor Eur 15,-- pp. Opgeven kan d.m.v. dit formulier (betalen bij Edwin aan de bar).

Zijn er nog vragen? Stuur dan een e-mail naar wedcom@braassemermeer.nl

*Vereist