Geplaatst op: 26-06-2019

Er verschenen 11 Kajuitboten en 24 open boten aan de start. En er was wederom een enorm veld met Lasers die duwend en trekkend van start gingen. Bij de kajuitboten waren de Valken goed vertegenwoordigd en dit maakt natuurlijk de onderlinge competitie wel zo spannend. Natuurlijk was er enige competitie met het damesvoetbal vanavond, maar dat mocht de pret niet drukken. Na de wedstrijd was het erg gezellig in en om het Braassemcafe. Edwin had voor lekkere midzomeravond hapjes gezorgd, (dank Edwin, het was heerlijk) en er kwam een verkoelend briesje. Jammer dat niet iedereen bij de prijsuitreiking was, want dit resulteerde dat de winnaar van de Nachtkaars niet zijn prijs kwam ophalen. En onze Willem is dan streng; ben je er niet, dan ook geen prijs! Dus mensen, kom na de wedstrijd nog gezellig een borrel halen, wie weet win je de felbegeerde kaars!

Over kaarsen gesproken: op zaterdagavond 6 juli vind er weer een Nachtkaars wedstrijd plaats! Hapje, drankje, start vanaf balkon, rondje Braassem en wat eetbaars als inschrijving en prijs! Doe gezellig mee en schrijf je in.
 
Verder wil de Wedcom nogmaals benadrukken dat hoe heerlijk het weer ook is, het dragen van een zwemvest bij DiZeBra altijd verplicht is. Als vereniging zijn we verantwoordelijk voor de veiligheid van alle deelnemers, maar dit gaat wel gepaard met bijbehorende regels voor de zeilers. Vlag Y wappert op het startschip en dat betekent simpelweg dat je een zwemvest aan moet hebben. Als men zich hier niet aan houdt, wordt deelname aan de wedstrijd geweigerd. 

Uitslagen en Foto's
Voor de uitslagen, klik je HIER. Anouk Plomp heeft ons maar liefst 290 foto's gestuurd van deze avond. Deze, samen met de foto's van de andere DiZeBra's, kun je vinden door HIER te klikken.