Geplaatst op: 21-05-2019

De WV Braassemermeer heeft op 20 mei een donatie ontvangen uit het Rabobank Coöperatiefonds. Deze donaties zijn voor investeringen en bestedingen ter verbetering van de economische, sociale en culturele omgeving en duurzame initiatieven. Het gaat om bijdragen in kennis, netwerk en/of geld aan collectieve thema’s zoals zelfredzaamheid, duurzaamheid, voeding, ondernemerschap, innovatie en lokale leefomgeving.

De donaties gingen deze keer o.a. naar het project zonnepanelen voor de Voedselbank, het opzetten van een digitaal historisch archief in de regio Nieuwkoop, een project voor kinderen met autisme en een AED voor het zwembad de Kleine Oase in Leimuiden en naar de
WV Braassemermeer. De bijbehorende cheque werd tijdens een feestelijke bijeenkomst het kantoor van de Rabobank in Roelofarendsveen uitgereikt door Directeur Particulieren, Jan van Dijken en werd in ontvangst genomen door Rob, Niec, Auke, Thijmen en Marijke.

De cheque zal bij ons gebruikt worden voor de aanschaf van een groot en stevig houten vlot van 3 bij 5,5 meter.  Dit vlot zal o.a. gebruikt gaan worden bij de opleidingen als drijvend eiland. Hier kan dan op het water aangemeerd en uitgerust worden of als plek voor les drijvend op het water. Rob is de grote initiatiefnemer achter deze aanvraagen het ‘project vlot’. Langs deze weg nogmaals veel dank aan de Rabobank voor dit mooie bedrag!