Geplaatst op: 25-07-2018

Ik stapte voor de verandering eens bij Richard en René aan boord in de Talmare van Richard. Het verruilen van mijn Laser voor de Talmare bleek een goed idee want we wonnen de eerste prijs en kregen de nachtkaars. 
Op deze zonovergoten dinsdagavond bleek de wind perfect voor de Trops. De stabiele wind zorgde ervoor dat de boot soepel door het water bewoog. Tijdens de eerste wedstrijd hadden we een goed getimede en geplaatste start wat ons een grote voorsprong gaf. De concurrentie probeerde ons flink te dwarsbomen maar het is hen niet gelukt en zo wonnen we de eerste wedstrijd. 
Tijdens de tweede wedstrijd hadden we wat minder geluk doordat we wat moeite hadden met klokkijken bij de start en omdat het wat druk was bij de benedenwindse boei. Toch voer de Talmare, gelijk het weer, ook deze wedstrijd als een zonnetje en bleken we een vierde plaats bemachtigd te hebben. 
Het was een leuke ervaring om met deze boot mee te varen en mochten de heren nog eens een handje te kort komen dan stap ik graag weer aan boord!