Geplaatst op: 23-11-2020

Geachte leden van de WV Braassemermeer,

Hier een bericht van Kokkie vanuit een leeg clubhuis. Het is ook voor mij een rare tijd. Geen activiteiten op de club en een gesloten clubhuis.

Zoals u misschien weet zijn wij gestart met het bezorgen van onder andere tapas- en weekschotels. Wij staan niet stil! Tevens zijn wij op dit moment druk bezig om u met Kerst en Oud & Nieuw te verrassen met diverse smaakvolle delicatessen. Denk hierbij aan onze Kerst hors d ‘oeuvres, zowel vis als vlees en natuurlijk onze met goud bekroonde oliebollen en appelbeignets (wel bekend van de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie).

Alle bovenstaande delicatessen zijn te bestellen om af te halen en om thuis te laten bezorgen. Houd voor de wisselende tapas- en weekmenu's onze Facebook pagina in de gaten. Elke week beloven wij u een heerlijke en met liefde bereide maaltijd aan huis. Help ons alstublieft de Corona tijd door!

Wij wensen u, ondanks alles, smaakvolle kerstdagen en een sportief nieuwjaar! Hopelijk mogen we volgend jaar weer met zijn allen genieten van mooi watersportweer, in een goede gezondheid.

Groeten team Yachtclub Noorderhem

Edwin en medewerkers