Op 22 maart 2018 bestaat onze Vereniging 100 jaar. Tijdens dit Lustrumjaar, wat natuurlijk zal beginnen op 1 januari 2018, zullen er vele, feestelijke, activiteiten op de club plaatsvinden. Hieronder alvast de gehele agenda van de Lustrum activiteiten.

7 januari 2018 - Nieuwjaarsreceptie
Het startschot van het lustrumjaar wordt door de lustrum commissie gegeven. Er wordt een tipje van de sluier over 'de glossy' opgelicht. Ook kan een deel van de lustrumcollectie gepast en besteld worden.

22 maart 2018 - Receptie 100 jaar WV Braassemermeer
Dit is de officiele oprichtingsdag van de WV Braassemermeer,toen nog 'Brasemermeer'. Tijdens een receptie wordt bij de geschiedenis van de Vereniging stilgestaan. Dit met de leden, oud leden en genodigden.

10 april 2018 - 100ste dag in 2018
Hoe mooi is het dat de 100ste dag van dit lustrumjaar op een dinsdag valt. Gaan we al een DiZeBra wedstrijd zeilen of wordt het een andere opzet…… Het wordt in ieder geval een mooie avond.

2 juni 2018 - Nachtkaars
Op deze zaterdagavond gaan we de traditie van de 'nachtkaars' herbeleven. Hoe? Een wedstrijd voor alle zeilboten. Het inschrijfgeld moet iets zijn wat eet- of drinkbaar is. De winnaar krijg de 'jubileum nachtkaars', en mag als eerste een prijs uitzoeken. Daarna is er alle tijd om stoere verhalen aan elkaar te vertellen.

16-17 juni 2018 - Lustrum Clubweekend
Hét grote feestweekend van het lustrumjaar. Met als thema 'goud-wit-blauw'. Een weekend voor alle leden en oud leden, jong en oud. We beginnen natuurlijk al op vrijdagavond met een borrel, een heerlijk buffet en muziek. De zaterdag wordt gevuld met activiteiten voor jong en oud, binnen en buiten. De zondagochtend komen we rustig op gang met een brunch.

21 juni 2018 - Mid Zomer Braassem
De langste (donder)dag en kortste nacht van het jaar. Deze wordt met een zuidelijke tint gevierd met o.a. sangria, paella, een mooie ondergaande zon en bijpassende muziek en gezelligheid.

29 september 2018 - Jeugdsoos reünie
Oude tijden herleven voor de 'oude jeugd'. De jeugdsoos is jarenlang een begrip geweest in de benedenzaal. Elke zaterdagavond was het feest. In dit jubileumjaar proberen we op deze avond alle 'soos-generaties' bij elkaar te krijgen

13 oktober 2018 - Pubquiz
Nu komt het aan op de kennis van Roelofarendsveen, de WV Braassemermeer en de omgeving. In teams van 4 mag je deelnemen aan deze hilarische quiz. Een avond met veel plezier en gekkigheid.

3 november 2018 - Vrijwilligers/Gala avond
Een vrijwilligersavond nieuwe stijl voor alle vrijwilligers van nu en de afgelopen jaren. De definitieve invulling volgt nog.