Geplaatst op: 27-04-2018

De eerste Combi van 2018 werd in het weekend van 21 en 22 april georganiseerd bij KWVL in Loosdrecht. De omstandigheden waren moeilijk en erg wisselend. Een beetje wind, geen wind, draaiende wind, alles hebben we gehad maar vooral gelukkig ook heel veel….. zon en lol! De onderstaande zeilers gingen het water op.
 
Optimist B:      Agnes, Adriaan, Dimitris, Julia, Josephine, Lisa, Niels en Wessel
Optimist C:      Xander, Merijn, Auke, Niek, Stijn
Laser 4.7:         Annefleur, Chris, Kathelijn
Splash B:          Declan
 
Ondanks, of misschien wel mede dankzij, deze moeilijke omstandigheden hebben zij goed gezeild en was er weer genoeg Braassemblauw te zien op het podium. Bij de Optimist B haalde Niels de 4e plaats en Agnès de 6e. Bij de Optimisten C werden er op de eerste dag wel 6 wedstrijden uitgeperst en op de tweede dag nog eens 3. Aan het eind van al dat geweld vonden we Xander terug op de 2e plaats. Helaas waren zijn laatste twee wedstrijden net wat minder dan de serie ervoor en kon hij zijn 1e plaats niet vasthouden. En met een 6e plaats viel Auke ook nog in de prijzen. Én, ook héél belangrijk: de gouden joystick! Deze prijs wordt gegeven aan de RTB-zeiler in de Optimist C-groep die tijdens het weekend de beste starts heeft gemaakt. En dit weekend was dat Stijn!
De Laser 4.7 zeilden 4 wedstrijden dit weekend en hier werd de 1e plaats opgeëist door Chris met Kathelijn op de 3e plaats. Goede prestaties dus en een supergezellig weekend.