Geplaatst op: 20-03-2016

Ruim 70 zeilers en zeilsters waren uitgenodigd om met hun ouders deze gezamenlijke dag te beleven. Als een soort kickoff van het zeilseizoen kwamen alle kids bij elkaar. Zij starten de dag met een gezamelijke warming-up, waarna iedereen met zijn of haar eigen coach het water op ging om nog iets te trainen en uiteindelijk met zijn allen twee wedstrijden te zeilen. Zowel kinderen uit de kernploeg en jeugdploeg waren aanwezig als kinderen die net uit de combi C komen en het komend jaar het B-circuit ingaan. Dit leverde een mooie en gezellig mix op tijdens de wedstrijden. De uitslagen van de onderlinge wedstrijdjes vind je hier. Uitslagen OCN familiedag.

Na de wedstijden werd er onder leiding van Jochem Bart Haakman een algemene nabespreking gehouden en werden er diverse prijzen uitgereikt. Foto's van deze dag staan onder andere op de Facebookpagina van Optimist Club Nederland.

Tijdens de trainingen en wedstrijden werd de algemene ledenvergadering van de OCN gehouden. Meer informatie hierover vindt u terug op optimist.nl.