Geplaatst op: 23-12-2020

Mijn naam is Vincent van der Heijden, geboren en opgegroeid in Zweden. Ik ben 49 jaar en mijn dochter Bo is bijna 16 jaar. Op mijn 13e ben ik met mijn ouders naar Nederland gekomen en woon alweer heel wat jaren met veel plezier in Den Haag. Mijn vriendin Sandra is ook regelmatig op de haven en zal bij sommige van jullie al bekend zijn.

Tijdens mijn jeugd heb ik veel met de jol gezeild. Heerlijk om langs de mooie eilanden voor de kust van Stockholm te zeilen maar dit is tijdens mijn verblijf in Nederland weggeëbd. Tot 7 jaar geleden, toen ik lid werd van de vereniging en een van de landjes ging huren. Vanaf toen ben ik de watersport weer gaan waarderen en breng er zo veel mogelijk tijd door. Ik vind het een fantastische locatie en ervaar veel gezelligheid onder de leden.

Naast mijn functie als havenmeester ben ik samen met een compagnon eigenaar van Candock Nederland. Dit bedrijf is importeur en leverancier van drijvende steigers voor zowel particulier als industrie. Voor mij perfect te combineren met de werkzaamheden in de haven.

Inmiddels heb ik sinds 1 december met Ron Azier een aantal rondjes over de haven gelopen en al zeer veel informatie van hem gekregen. Ik ben blij met de wijze raad van Ron en  de goede hulp van Leo en het beruchte team-X. Ik zal dan ook  mijn uiterste best doen om alles in goede banen te leiden. Velen zullen Ron Azier gaan missen en ik wil hem bij deze persoonlijk bedanken voor zijn toewijding en werkzaamheden. Ik wens hem veel succes toe. Hopelijk heeft hij nu tijd om een boek rustig uit te lezen.

Ik zie er naar uit om kennis met jullie te maken en hopelijk wordt het een prachtige zomer met veel  vaarplezier. Voor nu, hele fijne feestdagen en tot snel.

Vincent van der Heijden