Vrijwilligersavond 2018 – Wat een feest!

Geplaatst op: 04-11-2018

Na 5 succesvolle Gala-Avond jaren was het een uitdaging om een nieuwe vorm te vinden waarop de vereniging haar vrijwilligers in het zonnetje kon zetten. En dat is meer dan gelukt. Het clubgebouw was voor deze gelegenheid zowel van binnen als aan de buitenkant veranderd in een cruiseschip.

Na ontvangst via de loopplank en een heuse incheckprocedure, kon om klokslag 21:00 de reis beginnen. Casino, bioscoop, pianobar en cocktailbar, aan alles was gedacht. Tijdens de eerste 'break' van de avond werd de kersverse World Sailor of the Year, Carolijn Brouwer, nu officieel geëerd als erelid van de WV Braassemermeer. Een titel die je niet zomaar krijgt.

De avond was een weerzien van jong en oud. De goochelaar en de cartoonist mochten natuurlijk niet ontbreken.
De tweede break was voor de uitreiking van de Loodsman Wisselprijs. De prijs voor de vrijwilliger van het jaar. Dit jaar niet door de leden zelf bepaald door te nomineren, maar door het Bestuur. De Lustrum Commissie mocht dit jaar de prijs in ontvangst nemen.

Het feest ging nog door tot in de late uurtjes, maar op zondagochtend was het clubhuis weer een gewoon clubhuis en klaar voor de ontvangst van de zeilers voor de trainingen en opleidingen.

Nu de uitdaging om een team te vinden wat de organisatie voor 2019 (en verder) op zich wil gaan nemen.

De gemaakte foto's worden nog bewerkt en komen zo snel mogelijk te staan in het fotoarchief.