Geplaatst op: 10-11-2019

Het thema voor het Vrijwilligersfeest was dit jaar Tirol. Organisatrice Roelina Meijer had werkelijk alles uit de kast getrokken om het clubhuis om te toveren in 'Chalet de Braassemberg'. In het Chalet konden de gasten zich vermaken met het altijd moeilijke 'ijspegel vangen' of een potje mini-curling. Ook sjoelen met bierpullen behoorde tot de mogelijkheden. Op een avond als deze kon een echte workshop 'jodelen' niet ontbreken en al gauw ontstond er een polonaise. Onze gasten lieten zich verder verwennen met allerlei heerlijke hapjes en drankjes. Het team van onze 'Kokkie' heeft deze avond geweldig hun best gedaan om het de mensen naar de zin te maken.

Belangrijk onderdeel van de Vrijwilligersavond is het uitreiken van de Loodsman Wisselprijs. Deze prijs, die jaarlijks wordt uitgereikt, is bedoeld voor leden die zcih bijzondere wijze hebben onderscheiden als vrijwilliger. Onze leden hebben de afgelopen weken een stem kunnen uitbrengen op degene waarvan zij vonden dat hij of zij de prijs heeft verdiend. Veel leden hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt. Vanwege het kleine verschil tussen de 2 hoogstscorende kandidaten, had het bestuur besloten om beiden tot winnaar uit te roepen. En zo werden Jiannis Motos en John Verhoek dit jaar uitgeroepen tot winnaar.

Nieuw dit jaar was de uitreiking van de 'New Wave Award', een prijs voor een jeugdlid die zich bijzonder heeft ingezet tijdens jeugdevenementen. Eline Latenstein van Voorst won deze prijs en voelde zich zeer vereerd. Na een slotwoord van voorzitter Marijke Hasselman, werd de avond afgesloten met 2 muzikanten die ons nog even meenamen in Tiroler sfeeren.

Het bestuur dankt alle vrijwilligers van de vereniging voor hun enthousiaste bijdrage! Na deze fantastische avond, zal het weer een hele uitdaging zijn om deze weer te overtreffen in 2020. Maar de eerste ideën zijn gisteravond al besproken. We kijken er nu al naar uit.

Foto's
Voor alle foto's van deze avond en de video 'Marietje op zoek naar de Gouden Vrijwilligers', klik je HIER