Nieuws over wedstrijden

Combi Braassemermeer

29 mei - Op 23 en 24 juni staat de Combi Braassemermeer weer op de agenda! De slotcombi voor de punten. Wie gaat er in september naar de Combi Finale?

Lees meer

Helaas geen WarmingUp

18 maart - Helaas zijn de wedstrijden van het WarmingUp evenement niet doorgegaan. Op vrijdagmiddag was al besloten om de races op zaterdag te annuleren. De windvoorspelling beloofde geen zeilweer.

Lees meer

Regionale bijeenkomst Platform wedstrijdzeilen

7 jan - Met het combizeilen als basis zijn er in november en december een aantal bijeenkomsten in de regio’s georganiseerd om recente ontwikkelingen, plannen en ideeën met elkaar te delen en vooral ook te streven naar verbetering in het oppakken van kleine of grotere wensen of problemen.

Lees meer

NCK Teamzeilen

8 okt - Op 20 en 21 oktober barst het NCK teamzeilen weer los! Als Braassemermeer hebben we een titel te verdedigen....

Lees meer

NK Regenboog

10 sep - De organisatie van het NK Regenboog had voor 2018 het grote, zoute water van de Grevelingen als locatie uitgekozen. De organisatie op het water was door de WV Braassemermeer in samenwerking met de Grevelingen.

Lees meer

NK Pampus

9 sep - Van 30 augustus t/m 2 september werd het NK Pampus op de Braassem verzeild.

Lees meer

Veel kanshebbers voor het ONK zeilen in de Soloklasse.

6 sept - Op het Braassemermeer wordt van vrijdag 7 tot en met zondag 9 september om het Nederlands kampioenschap in de Soloklasse gezeild. Met meer dan 50 inschrijvingen uit drie verschillende landen kunnen we nu al spreken van een groot succes voor de Soloklasse.

Lees meer

DiZeBra 11 juli - Rescueboten bewezen hun nut…

11 juli - Gisteren een prachtige avond op het water, maar omdat onze zuiderburen een spannende pot moesten spelen waren er iets minder boten aan de start. Al met al toch nog tien kajuitboten en twintig open boten. En een reddingsactie...

Lees meer

Eredivisie Zeilen – kinderspel

8 juni - Met alle drukte rond de BSR en het Lustrumweekend, zou je bijna vergeten dat er ook nog dappere mannen zijn die onze club vertegenwoordigen in de Eredivisie Zeilen. Bart Leerling is er helemaal klaar voor, lees maar...

Lees meer

Tijden herleven met de Nachtkaars wedstrijd op 2 juni

27 mei - Op zaterdag 2 juni, wordt na een lange tijd, de ouderwetse 'Nachtkaars wedstrijd' gezeild. Een traditionele wedstrijd die in het verleden altijd op de zaterdagavond werd georganiseerd. Daar moet je bij zijn, lees meer om je in te schrijven.

Lees meer

Hoera, we bestaan vandaag 100 jaar!

22 maart - Een historische dag, want precies 100 jaar geleden werd onze vereniging opgericht. Hou vandaag de website en Facebook goed in de gaten want er gaat groot nieuws komen!

Lees meer

Maxfun Winterdivisie 20 januari een klein feestje

29 jan - Het was weer een heerlijk dagje op het water; genoeg wind en de kou viel (voor de zeilers althans) behoorlijk mee. Met 7 boten op het water zagen we de duels al voor de start een aanvang nemen; vervolgens bij het startsein zorgen dat je de goeie kant op gaat en gauw op zoek naar de druk.

Lees meer

Pieter Heerema winnaar Conny van Rietschoten Trofee 2017

7 november - Wat een feest! Pieter Heerema, gewaardeerd lid van de Braassem, wint de Conny van Rietschoten Trofee 2107. Maar ook Eliott Savelon, (ook Braassem-lid), viel in de prijzen. Samen met Bjarne Bouwer won hij de Flyer troffee! Felicitaties van de gehele WV Braassemermeer!

Lees meer

Neem nou verlies

5 september - Afgelopen weekend streed ons Braassem Team voor de hoogste plaatsen bij de Eredivisie Zeilen dat deze keer in Veere plaatsvond. Bart Leerling, onze Teamcaptain, beschrijft hoe moeilijk het is om te verliezen, maar gaat er gewoon weer tegenaan!

Lees meer

Eredivisie Zeilen: Speelronde 4 in Veere

30 augustus - Dit weekend (1, 2 en 3 september) strijkt de Eredivisie Vloot van J70s neer op het puntje van Walcheren. Voor de kust van Veere zal de vierde ronde van het nieuwe zeilconcept, overgewaaid uit Duitsland, het toepasselijk het Zeeuwse/Duitse dorpje aandoen.

Lees meer

OK-jol - Helaas te weinig wind

26 augustus - In het jaar dat de OK-jol 60 jaar bestaat, werd voor het eerst sinds 20 jaar weer een Open Nederlands Kampioenschap georganiseerd. Twee leden van de vereniging (Koen Schelling en Rob Ligtenberg) deden hier aan mee, samen met nog 43 zeilers uit in totaal 7 landen.

Lees meer