Geplaatst op: 02-01-2018

Het seizoen 2017 is op zondag 17 december afgesloten met de WinterWedstrijd. Een echte winterdag met zon en ’s morgens een gladde weg, steigers en boten. Maar door de zon en de rustige wind was het een heerlijke zeildag. Met als grote verrassing een bezoek van de Kerstman op het water. Natuurlijk gaan de WinterWedstrijden in 2018 gewoon door. Op zaterdag 21 januari om 11:30 klinkt het eerste startschot voor 2018.

De Winter Divisie Zeilen, op de zaterdagen voorafgaand aan de WinterWedstrijden, is een groot succes. De inschrijving was snel vol en op deze dagen worden er door de MaxFun-zeilers fanatieke match races gevaren. Bij een gunstige windrichting zijn de wedstrijden vanuit het clubhuis goed te volgen.
Voor 2018 staan er weer veel mooie evenementen op de kalender. Alle details staan op de website vermeld.


Op zondag 10 december j.l. hebben 40 cursisten deelgenomen aan de cursus BWO2 (Basis Wedstrijd Organisatie). Na het volgen van BWO2, is het mogelijk om door te stromen naar BWO3, de ‘echte’ opleiding voor wedstrijdleider. Deze cursus duurt 4 dagen en bevat ook stage onderdelen. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar wedcom@braassemermeer.nl. Wij zorgen natuurlijk als WedCom voor de begeleiding.
Lijkt het je leuk om een keer (of vaker) meet de helpen op het water? Stuur dan ook een berichtje naar bovenstaand e-mailadres. Wij hebben nog een aantal open posities bij een aantal evenementen.