In het weekend van 23 en 24 juni organiseren wij de slotcombi op onze vereniging. Met deze combi sluiten we voor het voorjaar het wedstrijdseizoen af. Eindig je minimaal bij de eerste tien (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) van de A, B of C groep in het Totaal Klassement van Combi Amsterdam, dan mag je meedoen aan de Landelijke Combi Finale!
Om mee te zeilen in de A- of B-klasse heb je een boot met meetbrief en een startlicentie van het Watersportverbond nodig.
Voor de C klasse is deelname al mogelijk met een uniek nummer in het zeil.

Programma:

In de week vooraf kunnen bootjes en trailers al gebracht worden. Kijk even goed op de plattegrond waar je je bootje neer moet zetten. Trailers brengen in overleg met de havenmeester. 

Zaterdag

vanaf 8.00 uur: Inschrijven bij de wedstrijdtafel in de ledenzaal

10:00: De officiele opening, hierna meteen het palaver voor de optimist C
11.00 uur: 1e start
17:00 uur: Borrel & Buffet of BBQ

Zondag

Op zondag begint alles een uur eerder!

Dwz Palaver voor de optimist C is om 09:00 uur en om 10:00 uur is de eerste start.


Kosten

De kosten voor deelname bedraagt €22,50 voor een eenmansboot en 27,50 voor een tweemansboot.

Lunch/Diner

Inschrijven: Inschrijven als deelnemer kan tot en met zondagavond 17 juni 23:59 uur. Later inschrijven kan wel, maar dan geldt een toeslag van 15 euro.
Schrijf je dus op tijd in, dan weet de organisatie op hoeveel deelnemers ze kunnen rekenen. Zo hebben we in elk geval genoeg bekers per klasse!

LET OP: Een late entry kan betekenen dat je een vervangende 'goodie' krijgt. Deze zijn al ruim van te voren besteld en bedrukt en kunnen niet meer bijbesteld worden. 

 

Wie zijn er al ingeschreven? Bekijk het hier>>

De Notice of Race kun je vinden door HIER te klikken 

De wedstrijdbepalingen download je HIER. Deze worden NIET uitgereikt en dien je zelf uit te printen. 

 

Pop-up watersportwinkel

Ad Spek Watersport komt met zijn winkel met kleding, onderdelen voor de bootjes en ook voor eventuele reparaties.

Tweedehands zeilkledingbeurs
Tijdens de combi organiseren wij een tweedehands zeilkledingbeurs. Op zaterdag kan je kleding inleveren welke wij zullen verkopen. 
De spelregels zijn:
1. je vraagt een uniek nummer aan via combi@braassemermeer.nl
2. je prijst zelf je kleding dmv een schilderstape of goed plakkende sticker met hierop jouw nummer, de prijs en evt maat
3. je levert je kleding bij de inschrijving in. 
4. wij verkopen de kleding voor je tijdens de wedstrijden aan ouders en aanwezige kinderen, veelal beginners die graag iets van je overnemen!
5. aan het einde van de dag haal je je kleding weer op, samen met 70% van je omzet. De overige 30% komt ten goede aan de jeugdopleiding van de Braassemermeer.