Het organiseren van zeilwedstrijden is een van de drie pijlers van de WV. Op de clubwedstrijd op dinsdagavond, de Dizebra, varen open boten en kajuitboten op verschillende banen 2 wedstrijden. De start is om 19.30 uur. Na afloop wordt er in het Clubcafé uitgebreid nagepraat. Ook niet-leden kunnen deelnemen. Het DiZeBra seizoen loopt van 13 april t/m 7 september 2021. De datum van de 1e DiZeBra is op 13 april..

De DiZeBra wedstrijden zijn doorgaans een feest voor de deelnemers omdat iedereen welkom is en het gewoon gaat om een lekker potje wedstrijdzeilen met clubgenoten. Zowel vooraf als achteraf, is het doorgaans erg gezellig in het Braassem Café, een prima gelegenheid je clubgenoten eens van een andere kant te leren kennen.

Schrijf u in door een mailtje te sturen naar dizebra@braassemermeer.nl of op de dinsdagavond zelf  in het Clubcafé. Wilt u een hapje eten voor de wedstrijd? Dat kan! Tegen een klein bedrag krijgt u een prima maaltijd. Stuur voor 12:00 uur op de dinsdag even een berichtje naar 06 248 57 696 en voorkom dat u de hond in de pot vindt.

Het dragen van een zwemvest is tijdens het zeilen van de wedstrijden op dinsdagavond verplicht en een voorwaarde om mee te mogen doen.

Wilt u zien op welke banen er gevaren wordt, download dan de documenten onder aan deze pagina.

Downloads

DiZebra baan Kielboten
DiZeBra baan Openboten