Het organiseren van zeilwedstrijden is een van de drie pijlers van de WV. Op de clubwedstrijd op dinsdagavond, de Dizebra, varen open boten en kajuitboten op verschillende banen 2 wedstrijden. De start is om 19.30 uur. Na afloop wordt er in het Clubcafé uitgebreid nagepraat. Ook niet-leden kunnen deelnemen. Het DiZeBra seizoen loopt van 10 april 2018 t/m 11 september 2018.

De 1e DiZeBra van 2018 wordt heel speciaal. In het jaar dat we 100 jaar bestaan, wordt de 1e DiZeBra precies op de 100e dag van het jaar gevaren. Dat moet uiteraard gevierd worden, de details volgen nog.

De DiZeBra wedstrijden zijn doorgaans een feest voor de deelnemers omdat iedereen welkom is en het gewoon gaat om een lekker potje wedstrijdzeilen met clubgenoten. Zowel vooraf als achteraf, is het doorgaans erg gezellig in het Braassem Café, een prima gelegenheid je clubgenoten eens van een andere kant te leren kennen.

Schrijf u in door een mailtje te sturen naar dizebra@braassemermeer.nl of op de dinsdagavond zelf  in het Clubcafé. Wilt u een hapje eten voor de wedstrijd? Dat kan! Tegen een klein bedrag krijgt u een prima maaltijd. Stuur voor 12:00 uur op de dinsdag even een berichtje naar 0628196097 en voorkom dat u de hond in de pot vindt.

Het dragen van een zwemvest is tijdens het zeilen van de wedstrijden op dinsdagavond verplicht en een voorwaarde om mee te mogen doen.

Wilt u zien op welke banen er gevaren wordt, download dan de documenten onder aan deze pagina.

Downloads

DiZebra baan Kielboten
DiZeBra baan Openboten