Geplaatst op: 31-01-2018

Januari is een rustige maand geweest voor de wedstrijden. De WinterWedstrijd op 21 januari j.l. had een klein deelnemersveld. Maar het was schitterend zeilweer. In februari staan er twee WinterWedstrijden op het programma. Ook op de reserve datum zal gezeild worden. Dan gaan we alweer richting het voorjaar. 

Op de zaterdagen voorafgaand aan de WinterWedstrijden zeilt de MaxFun klasse hun WinterDivisie. Een enthousiaste groep zeilers en comité zorgt dan voor veel korte en actieve wedstrijdjes achter elkaar, een mooi gezicht vanuit het warme clubhuis voor de thuisblijvers!
Ondertussen zijn een aantal Braasemleden de cursus wedstrijdleider aan het volgen. Deel van deze opleiding is ok het stage lopen. Wij zijn een officieel ‘stage adres’ voor deze opleiding, dus al je iemand weet die een plek zoek (ook van een andere vereniging) dan horen wij dit graag.
Natuurlijk zijn niet alleen leden die deze cursus volgen welkom. Iedereen die het leuk vindt om één of meerdere dagen mee te helpen in het wedstrijdcomité is van harte welkom. Onze groep ervaren comitéleden kan heel goed alle geheimen van de wedstrijdorganisatie uitleggen.
De voorbereidingen voor de Magic Marine Easter Regatta zijn ondertussen ook in volle gang. Eind maart is de club weel het toneel van een grote groep internationale Optimist zeilers.
Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar wedcom@braassemermeer.nl