Geplaatst op: 23-10-2021

Winterstalling

Op 1 november gaat de winterstallingperiode weer in. Eind oktober zal iedereen met winterstalling een factuur ontvangen. De sticker die je nodig hebt en op je boot moet plakken, wordt niet meer per post verzonden. Op 23 en 24 oktober kan je deze sticker afhalen in de ledenzaal. Lukt dit niet, dan kan het op 25 oktober bij de administratie van 9.00 uur tot 13.00 uur. Wij vragen iedereen deze sticker (zichtbaar) te plakken op de spiegel van de boot, je trailer, op de dissel bij de koppeling, zodat controle in ieder geval eenvoudig is voor de havenmeester.

Werkzaamheden

Begin november gaat de firma de Rijk de buitensteiger repareren. Vanaf 1 november moet de buitensteiger daarom leeg zijn om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. In verband het vernieuwen van de jollensteigers moeten alle boten vanaf 8 november van de jollensteiger zijn verwijderd. Ligplaatshouders aan de buitensteiger met een winterstalling krijgen bericht waar zij hun boot tijdelijk kunnen leggen in deze periode. Ligplaatshouders op de jollensteiger kunnen de boten op de gemarkeerde locatie op het grasveld stallen.

Wij vragen iedereen om de boten zelf te verplaatsten. Boten die niet tijdig zijn verplaatst zullen door team X en de havenmeester worden verplaatst. Zij zullen dat zorgvuldig doen, maar zij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, die zou kunnen ontstaan door de verplaatsing.

Het geeft misschien even ongemak, maar levert straks wel weer mooie plaatsen en steigers op.