Geplaatst op: 19-01-2020

Voor het comité en de zeilers een nieuw concept om deze twee evenementen tegelijk te verzeilen. Met 1 start- en 2 finishlijnen werd de banenkaart getekend. Korte rakken voor de WinterDivisie en ‘langere’ rakken voor WinterWedstrijd zeilers.

Na een wat stoef begin met het kranen (b.v. ga niet optuigen voor/onder de kraan, maar doe dat op een plek waar niemand er last van heeft), kon het feest beginnen. Zon, 7-9 graden, een noorden wind rond de 10-15 kts, beter kon het niet. De windrichting zorgde voor mooie lange kruisrakken voor de WinterWedstrijd zeilers en met een kortere 4 e wedstrijd als afsluiting was het een schitterende wedstrijddag. Een mooi veld deelnemers (J/22, J/70, SB20, Kolibrie, H-boot, IF) leverde veel fotogenieke momenten op. De MaxFuns lukte het om met de korte baan, 8 wedstrijden te varen. Voor de volgende keer zullen er nog een paar aanpassingen komen, maar het concept werkte prima.

Op de zondagen 9 en 16 februari gaan we weer met z’n allen het water op en hopen weer ’savonds met rode wangen terug te kunnen kijken naar een schitterende zeildag.

Uitslagen
Voor de uitslagen van de Winterwedstrijd, klik je HIER

Voor de uitslagen van de WinterDivisie, klik je HIER

Foto's
Voor de foto's, klik je HIER