Programma's RTB

Inschrijvingen trainingen en wedstrijdbegeleiding

Vanaf dit seizoen (2021) wordt de inschrijfdeadline voor het zeilweekend de maandagavond 20:00 uur voorafgaand aan het betreffende weekend.
Na dit tijdstip is in- en uitschrijven voor een training of wedstrijdbegeleiding niet meer mogelijk.
In- en uitschrijven kan alleen via All United. Jouw inschrijving is gelukt als deze terug is te zien in de ‘persoonlijke agenda’.

Bij de Braassem streven we er naar om de kwaliteit van de trainingen/begeleiding constant te blijven verbeteren. Door de inschrijfdeadline naar voren te halen, kunnen de trainers eerder worden ingeroosterd en is er meer tijd voor de voorbereiding en om deze met elkaar te bespreken. 
Ter verduidelijking: zie onderstaande afbeelding!Bekijk hier altijd het meest up-to-date programma

  ORTB - Nationaal   Download programma  2021
  ORTB - Regionaal (Junior + optimist groen)   Download programma 2021
  Optimisten Basis - CWO Lessen   Download programma 2021
  LRTB - Nationaal   Download programma 2021
  FRTB i.s.m. Regio Midden   Download programma 2021

(Klikken op de link en dan verschijnt een PDF met de meest recente informatie. Deze kan je uitprinten en op de keukendeur hangen. Let op! Programma's kunnen in de loop der tijd aangepast worden. Controleer dus altijd de meest recente versie of vraag na bij je trainer.)

 

Andere ambities? Vragen? 

Wil je in een andere boot beter leren wedstrijdzeilen? Of heb je andere vragen over het programma? Mail dan naar hoofdtrainer@braassemermeer.nl.

Aanmelden RTB

Met ingang van 2020 verloopt de inschrijving voor zeillessen, trainingen en wedstrijden via All United. Toegang tot AllUnited krijg je na inschrijving als lid of via een open link via de trainer. 

RTB AFTERMOVIE 2019 from Ole van der Vorm on Vimeo.