Word je te groot of te oud voor de Optimist maar wil je wel wedstrijden blijven zeilen? Zeil je liever met een maatje dan alleen? Zoek je nog een leuke vereniging waar je fanatiek RS Feva kan zeilen??? Meld je dan aan bij het RS Feva racingteam van WV Braassemermeer (FRTB)! De RS Feva is als jeugdboot de laatste jaren sterk in opkomst met in Nederland een vloot tot soms wel 50 boten. Internationaal zijn er evenementen met 150 boten of meer. Het is een super sportieve boot met een genaker die ervoor zorgt dat je razendsnel kunt planeren. De RS Feva past perfect in de doorgaande lijn van de Optimist naar de 29’er en andere tweepersoonsboten.

Het FRTB biedt je heel veel mogelijkheden:

  • Je zeilt met een fanatieke maar gezellige groep zeilers onder leiding van een goede coach.
  • We organiseren clinics, in 2018 verzorgde bijvoorbeeld Afrodite Zegers een clinic.
  • We nemen deel aan de Combi- en Nationale wedstrijden. En als er voldoende animo is, ook aan internationale wedstrijden.
  • We organiseren ieder voorjaar een trainingsweek in Bandol, Zuid Frankrijk.
  • WV Braassemermeer heeft momenteel 4 eigen RS Feva’s. Je hoeft dus geen eigen boot aan te schaffen om te kunnen zeilen in een RS Feva.
  • Zijn er geen wedstrijden dan trainen we op het Braassemermeer of op het water waar binnenkort een wedstrijd is.
  • Je zeilt het hele jaar op het water waar in 2019 het Open Nederlands Kampioenschap is.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie of wil je je direct aanmelden? Neem dan contact op met Rob de Jeu via Opleidingen@braassemermeer.nl. Aanmelden kan als team maar ook individueel.

Ben je nog niet zo fanatiek maar wil je wel leren zeilen in de RS Feva en ben je tussen de 10 en 16 jaar dan kan dat natuurlijk ook. Neem ook dan contact op via Opleidingen@braassemermeer.nl.