Wil uw kind graag leren zeilen? Dan is de zwembadtraining de eerste stap. In deze les maakt uw kind kennis met de boot in een overzichtelijke en bekende omgeving.

Tijdens de training ervaren de kinderen hoe het is om met zeilkleding aan te zwemmen en uitproberen hoe sterk hun zwemvest is. Daarnaast leren de kinderen wat ze moeten doen wanneer de boot omslaat en hoe ze deze alleen weer rechtop kunnen krijgen.

Uiteraard is naast het het leren omgaan met de boot, plezier ook heel belangrijk! Aan het einde van de les, is er even tijd voor kort vrij-zwemmen.

Goed om te weten:

  • Uw kind mag alleen meedoen wanneer het zelfstandig kan zwemmen.
  • Een zwemvest is verplicht. Mocht het niet lukken dit te regelen voor uw kind, geef dit dan aan tijdens de aanmelding.
  • I.vm. de huidige coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om als ouder in het zwembad aanwezig te zijn. Er is wel een mogelijkheid om van buitenaf mee te kijken.
  • Kosten zijn €15,00 per kind, contant te betalen in het zwembad.

 

Welke kleding heb je nodig?

Het eerste deel van de les zwemmen de kinderen in zeilpak en zwemvest. Heb je nog geen zeilpak of wetsuit? Dan kan je ook een regenpak en waterschoentjes aantrekken met daarover een zwemvest.

Het tweede deel van de les dragen de kinderen zwemkleding en een zwemvest. We raden aan de zwemkleding onder het pak aan te doen zodat er snel omgekleed kan worden.

 

Zwembadtraining 2021

5 september 2021, start 16.00 uur.

 

Locatie:

Lucas van Leydenlaan 2
2371 RW Roelofarendsveen

Aanmelden? Klik HIER om je in te schrijven.

Meer info bij René van der Kaaden via telefoon 06 2877 4524