Braassemkamp

Goed nieuws, het verlossende woord is er uit, het kamp kan en mag doorgaan dit jaar, en zelfs met slapen. We zijn super blij dat we jullie dit eindelijk kunnen melden en dat we ook dit jaar weer een top kamp kunnen organiseren! Vanaf zaterdagavond 18 juli tot donderdagochtend 23 juli gaan we een hele week zeilen en lol maken op het water! Ondanks dat het kamp wel door kan gaan en we mogen slapen op het terrein, zal het kamp toch anders dan anders zijn dit jaar. We zijn nog niet helemaal verlost van het Coronavirus en dus hebben we ook nog strikte protocollen en regels waar we ons aan moeten houden. Maar schrik niet, we gaan nog steeds onze uiterste best doen om er ook dit jaar weer een super gaaf kamp van te maken, en sterker nog, dit gaat zeker lukken!

Als je vanwege de eerdere onduidelijkheid nog twijfelde om je in te schrijven, geen probleem, de inschrijving is nog open en er zijn nog plekken vrij! Dus schrijf je snel in via de link dan zien we je de 18e! Meer informatie over de precieze coronamaatregelen ontvang je van ons als je bent ingeschreven. Heb je eventueel nog vragen stel deze dan gerust door een mailtje te sturen naar braassemkamp@braassemermeer.nl
Zie de normale kampaankondiging/uitnodiging hier beneden.


Hopelijk tot de 18e,
De Kampcrew
 

Wil je mee op kamp, schrijf je dan snel in! <<INSCHRIJVEN>>

-----

Braassem Zomerzeilkamp 2020

Een week vol zeilen, vrienden, waterpret, spellen en lol!

Kom jij ook (weer) dit jaar?

Beste Optimistzeiler tussen de 7 en 12 jaar, ook dit jaar houden we weer het Zomerzeilkamp! Dit jaar is het kamp van 18 tot en met 23 juli. Let op: Je hoeft geen lid te zijn van WV Braassemermeer om mee te doen!

Gedurende 5 dagen gaan we natuurlijk vooral heel veel zeilen. Overdag gaan we, net als bij een gewone training, serieus trainen om beter te leren zeilen. We zullen ook veel wedstrijdjes varen en er zal een klassement bijgehouden worden. Je zeilt in je eigen bootje of je kunt een bootje huren waar je als zeiler gedurende het kamp voor zorgt. Het kamp is open voor alle zeilniveaus! Dus ook als je nog nooit een wedstrijd hebt gevaren. Voor, tussen en na de training organiseren we allerlei andere (water)spellen. Er zijn twee dingen zeker, droog zal je niet blijven en je gaat je ook zeker niet vervelen!

Het kamp wordt begeleid door een groep jonge, enthousiaste trainers. Zij gaan er voor zorgen dat je aan het einde van de week beter kunt zeilen, en dat je je niet hoeft te vervelen tijdens het kamp, want de trainers zorgen ook voor alle andere activiteiten en spellen. Net zoals elk jaar staat het kamp ook dit jaar in het teken van een leuk thema! Wat dat is, houden we nog even geheim ;)

Als je je hebt ingeschreven zal je nog veel meer informatie over het kamp ontvangen!

Klik HIER om direct naar het inschrijfformulier te gaan en je aan te melden! Ohja en niet te vergeten, vraag ook of je andere (zeil)vriendjes en vriendinnetjes mee komen op ons kamp! Je hoeft immers niet lid van de vereniging te zijn om deel te nemen!

Als je verder nog vragen hebt stuur dan een mailtje naar braassemkamp@braassemermeer.nl.

Hopelijk tot in juli op de Braassem,

De Kampcrew

Zo was het in 2014!